ویزای چین

 چین سرزمین باستانی، اسرار آمیز و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان خارجی وماجراجو جذاب بوده است. چین به عنوان سومین کشور بزرگ جهان در شرق قاره آسیا با بیش از 1/3 میلیارد نفر جمعیت، بین ۶۲ درجه طول جغرافیایی و ۴۹ درجه عرض جغرافیایی قرار گرفته است . چین با داشتن انواع منابع، گیاهان، حیوانات، و مواد معدنی، نسل های بی شماری از مردم چین را پرورش داده است چین سرزمین باستانی و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان جذاب بوده است یکی از بزرگترین گنجینه های چین ، تاریخ طولانی وغنی آن است. چین به مردمان بسیار، تاریخ کهن ، فرهنگ پر تلالو و آداب و رسوم متمایز خود مفتخر است.برای وارد شدن به کشور چین نیاز به ویزای چین میباشد.

آژانس هواپیمایی دنیای گردش نور با بیش از پنج سال سابقه، متخصص اخذ ویزای چین با نازلترین قیمت و در کوتاهترین زمان ممکن، در خدمت هموطنان عزیز می باشد.

ویزای توریستی گروهی عادی چین : قیمت صدور ویزا 100 دلار و مدت زمان آن 9 روز کاری می باشد.

ویزای توریستی گروهی فوری چین : قیمت صدور ویزا 130 دلار و مدت زمان آن 7 روز کاری می باشد.

ویزای انفرادی عادی چین : قیمت صدور ویزا 120 دلار و مدت زمان آن 7 روز کاری می باشد.

ویزای انفرادی فوری چین : قیمت صدور ویزا 150 دلار و مدت زمان آن 5 روز کاری می باشد.

ویزای شش ماهه تجاری دبل چین : قیمت صدور ویزا 600 دلار و مدت زمان آن 10 روز کاری می باشد.

ویزای شش ماهه تجاری مولتی چین : قیمت صدور ویزا 1080 دلار و مدت زمان آن10روز کاری می باشد.

ویزای یکساله تجاری مولتی چین : قیمت صدور ویزا 1900 دلار و مدت زمان آن 10 روز کاری می باشد.

  • حداقل تعداد نفرات برای صدور ویزای توریستی گروهی چین 5 نفر می باشد که تاریخ دقیق ورود مسافرین به چین باید طبق بلیط آنها باشد. ضمن اینکه تمام مسافران باید با هم ورود و خروج کنند.
  • مدت اعتبار خروج و اقامت ویزای گروهی چین برای اعضا, با هم می باشد و مدت آن 1 ماه است. شروع این تاریخ از زمان اعلام مسافر شروع می شود.
  • اعتبار ویزای توریستی انفرادی چین 30 روز می باشد ؛و ویزای مسافر داخل پاسپورت درج می شود.
  • ویزای مولتی تجاری 6 ماهه چین با داشتن حداقل 3 عدد ویزای تجاری صادر می شود و مدت خروج از ایران در این نوع ویزا 6 ماه از زمان صدور و مدت اقامت در کشور چین به مدت 1 ماه از زمان ورود در هر بار ورود می باشد.همچنین محدودیتی برای تعداد دفعات ورود به کشور چین برای این مسافران وجود ندارد.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین :

  1. اصل پاسپورت
  2. دو قطعه عکس رنگی 4*6 زمینه سفید تمام رخ
  3. مشخصات کامل مسافر
  4. تمکن مالی با مبلغ حداقل 5 میلیون تومان به ازای هر نفر و در اخذ ویزای انفرادی چین مبلغ 12 میلیون تومان مانده موجودی به ازای هر نفر ، در صورت خانواده بودن ، می باشد

جهت اخذ ویزای دبل چین باید 2 ویزای قبلی و جهت اخذ ویزای 6 ماهه 3 ویزای قبلی در پاسپورت مورد استفاده قرار گرفته باشد.

 

دانلود فایل ویزای چین

 

خواندن 295 دفعه